Panelet Fotovoltaike të Prodhuara në Kosovë Pajisen me Çertifikata Kualiteti

Mar 15, 2018


 

Panelet fotovoltaike të prodhuara nga JAHA Solar pajisen me çertifikata ndërkombëtare të cilësisë nga TUV Nord lidhur me prodhimin paneleve fotovoltaik të modeleve JSP 260W, JSP 250W dhe JSM 280W. Panelet janë testuar sipas IEC 61215: 2005, IEC 61730-1: 2004+A2:2013, IEC 61730-2:2004+A1:2011.
 
Kompania gjithashtu mori certifikatën EN ISO 9001:2008 për sistemin e menaxhimit.
 
Me marrjen e këtyre certifikatave kompania mund të hulumtoj tregje të reja Evropiane.
Share on Facebook