Fiberglass Kosova shpk, bënë prodhimin e rrjetave fasaduese në bazë të kërkesave të klientëve dhe në përputhje me kriteret e përcaktuara nga CE Mark. Kompania është themeluar në vitin 2012, sot kompania ka mbi 40 punëtorë dhe posedon makineri të avancuara për prodhimin e rrjetave fasaduese.

Përveç rrjetës fasaduese, kompania bënë prodhimin e shiritave apo trakave me gjerësi deri në 30 cm për kompanitë prodhuese vendore të këndeve të plastikës të cilat përdoren në industrinë e ndërtimit. Fiberglass Kosova është e certifikuar me ISO 90001:2008 si dhe rrjeta e prodhuar nga Fiberglass është e certifikuar me CE Mark. Kompania i shet produktet e veta edhe jashtë Kosovës, përkatësisht në Shqipëri dhe Qipro.

 • Rrjetë fasaduese, me specifikacionet:
  • Kubëzat e Rrjetës : 4×4, 5×5 4×5
  • Madhësia e rulit:1x50m
  • Pesha: 90g/m2 120g, 125g/m2, 135g/ m2 , 145g/m2 160g/m2
  • Rezistent ndaj Acideve dhe Alkalit
  • Ngjyra: e Bardhë, Kaltër, Portokalli, sipas porosisë
  • Standard: ISO 2008/9001
  • Kualiteti ; CE MARK
 • Rrjetë për prodhuesit e këndeve të plastikës

     Bislim Bajgora nn,  Mitrovicë, Republika e Kosovës

    +383 49 245 807
    +383 49 600 511

    fiberglass.kosova@gmail.com

    www.btp-holding.com