KIVO L.L.C. – Kosovë u themelua në korrik të vitit 2014 në Kosovë si sipërmarrje e përbashkët ndërmjet VM3 LLC, kompani vendore kosovare, si dhe KIVO Plastic Verpakkingen B.V., kompani holandeze me 50 vjet përvoje në industrinë plastike. KIVO Kosovo aktualisht prodhon thasë buke, filma të printuar dhe thasë mbeturinash kryesisht për eksport drejt tregut holandez, belg dhe gjerman.

  • Thasë buke
  • Thasë mbeturinash
  • Mbështjellës gazetash
  • Thasë të tjerë, etj.

   Magjistralja Kaçanik–Ferizaj, Km. 14, Kaçanik 71000, Kosovë

   +383 (0) 290 170 170
   +383 (0) 44 503 344

   info@kivollc.eu

   www.kivo.nl

   https://www.facebook.com/kivokosova/